Direktkontakt Kontor 046 13 32 20, Mobil 0725 34 63 22, Mobil (DK) +45 40 75 82 12.

Ett hållbart vägval

Vår verksamhet på svensk mark startade 2010. Sedan tidigare är vi verksamma i Danmark och delar av Europa med stor framgång där vi har levererat nytänkande och avancerade lösningar inom vårt område – markstabilisering och jordförbättring. För oss är arbetsglädje, ansvarstagande samt personliga och långsiktiga relationer det som utgör grunden i vår verksamhet. Vi har många års erfarenhet i branschen och är måna om vårt rykte som pålitlig samarbetspartner.

Framtidsutsikterna är goda samt ställer höga krav. Med våra värderingar, produkter och tjänster ligger vi i linje med omgivningens satsning på innovativa och miljöanpassade lösningar. Och med vår erfarenhet framtidsanpassar vi erbjudanden som uppnår högt ställda förväntningar.

Inför de kommande åren satsar vi ännu mer på att erbjuda våra kunder optimala flexibla lösningar, arbetsinsatser från projektstart till slut eller att vara verksam i en del i det totala projektet. Det är vårt starka kort när uppdragsgivare söker partners för hållbara vägval.

Välkommen till Dansk Jordstabilisering.

Christian Møller
Teknisk Direktör

Har du frågor kring vårt företag eller våra tjänster, tveka inte att kontakta oss
+ 046 13 32 20